marți, 17 ianuarie 2012

Am iesit in strada sa strigam ca EXISTAM !

   ca poate, unii au senzatia ca am murit,
altii au senzatia ca suntem doar niste cifre,
SUNTEM OAMENI LIBERI SI FIINTAM !
Si vrem sa se auda asta  Foarte Tare in aceasta tara !
  spunea Mircea Badea cu care rezonez la unison.
 Rusine JANDARMERIA ROMANA ! ati fost in stare doar de DIRIJAREA TRAFICULUI  pe Magheru' ! (si unii cetateni sunt pur si simplu nesimtiti, isistand sa circule cu masina printre demonstranti !)

 Am fost agresati, gazati, batuti, calcati in picioare de niste "HULIGANI " cu Baston si Scut ! fara nici-un motiv, sustinand PASNIC acest protest sau anflandu-te in zona, puteai pleca cu oasele rupte si amendat.E DREPTUL NOSTRU SA IESIM IN STRADA SI SA NE EXPRIMAM CEEA CE SIMTIM !

Cand vedem ca toti au S-uri si Cayenne-uri, si  Palate de sute de metri patrati  din "vanzari anterioare" e DREPTUL NOSTRU sa iesim in strada si sa strigam :   HOTILOR !!!

Cand vedem ca vreti sa ne luati pamantul de sub picioare de parca e tarlaua voastra, e dreptul nostru sa iesim in strada si sa strigam : E SI PAMANTUL NOSTRU !
..Din pacate pentru foarte multa lume -iesitul in strada- e o rusine, sau e ceva pt saraci.. Protestul este un instrument democratic Legitim  prin care poporul isi manifesta opinii,doleante, atitudini.


                                               Sustin protestele pasnice din P-ta Universitatii !


"URA ESTE UN DAR "
Cine are minte, sa priceapa !
"I'm going to hang up this phone. And then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries, a world where anything is possible"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu