joi, 15 martie 2012

Pe pachetele de pâine Titan scrie deja că pâinea este fabricată conform Codex Alimentarius


 Romania va experimenta pe populatie produsul cancerigen INITIUM!

Pe pachetele de paine “Titan” scrie deja ca painea este fabricata conform Codex Alimentarius. Se pare ca experimentul “Codex Alimentarius” incepe cu Romania. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat sa inceapa implementarea “Codexului”, alaturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei).
Dupa cum am mai spus in alte articole, “Codex Alimentarius” este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare. Acesta porneste de la principiul ca Terra nu mai poate hrani pe toata lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificata genetic etc. Adeptii Teoriei Conspiratiei sustin ca masura nu este altceva decat una de exterminare, care va reduce populatia globului la cieca doua miliarde, o masa mult mai usor de hranit si de controlat de fortele oculte.
Nu a trecut o luna si iata ca apare stirea ca Romania este prima tara din lume care va folosi in agricultura un compus chimic pe baza de initium, un ingredient activ din noua clasa a substantelor chimice impuse de”Codex Alimentarius”. Produsele vor furnizate de compania germana BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Pentru publicul larg se spune ca “beneficiile pe care le-ar aduce aceasta substanta sunt legate in primul rand de combaterea daunatorilor, dar, totodata ea micsoreaza si durata in care se obtine recolta.”

 Dupa ce acest produs va fi experimentat in Romania, urmeaza sa fie omologata utilizarea lui si in Olanda, Germania , Franta, SUA, Canada si Marea Britanie.

Neoficial, conform cercetatorilor care combat “Codex Alimentarius”, folosirea produselor cu initium sporeste cu pana la 65% rata riscului de cancer de colon, substanta care intra rapid in combinatii chimice, devenind reziduala in organism.

De pilda, 1 mg de initium intrat in organism o singura data se elimina in aproape un an. Or, daca acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum initium ajuta la cresterea rapida a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la marirea tumorilor maligne.

Pe acest site BASF-ul se lăuda pe 11 ianuarie !!! că pentru prima dată
în lume a fost autorizat într-un timp record fungicidul Initium care în România va fi vândut sub numele EnervinT

Acum cineva ar putea spune : şi ce dacă, este un nou fungicid ce creşte producţia . Ce mă intrigă pe mine este viteza cu care a fost aprobat şi băgat pe piaţa românească. Probabil nu vei putea să vinzi cartofi decât dacă dai cu Initium …Ar fi bine să răspândiţi cât mai mult că aşa cum s-a întâmplat cu Vaccinul contra cancerului de col uterin şi împotriva gripei porcine se pare că nu este în zadar
Poate cine ştie, deşi ni se cântă de 20 de ani Deşteaptă-te române poate totuşi ne vom
deştepta odată

Dacă eşti împotriva folosirii acestei substanţe, semnează petiţia online:

http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_folosirii_produsului_cancerigen_initium-p66425048.html

3 comentarii:

 1. painea din lidl e produsa de fabrica titan.
  pe ambalaj nu e specificat nimic de " codex alimentarius " ...
  consumam sau nu consumam initium ?

  RăspundețiȘtergere
 2. Sa insemnam cu semnul Sfintei Cruci, semnul Fiului Omului, semnul in care a biruit Domnul Nostru moartea prin rstignire, sa nu ne mai panicam ca ce mancam. Evident, sa cautam ne infruna poftele si fim cumpatati in ceea ce mancam si vom trai spre dezamagirea vrasmasilor care vor sa conduca aceasta lume intr-un marsav.
  Doamne nu socoti lor, ci ne iarta noua tuturor pacatele!

  RăspundețiȘtergere
 3. evident paine sa o insemnam cu semnul Sf Cruci inainte de a o manca!

  RăspundețiȘtergere